Eetu Pesonen

” Moi! Olen kitaraope Eetu Pesonen ja pääinstrumenttini on pop/jazz-sähkökitara. Tietotaitoa löytyy myös akustisen kitaran puolelta ja monipuolisesti eri tyylilajeista aina klassisesta musiikista popin ja jazzin kautta raskaaseen rockiin. Kitaraa olen soittanut kohta parikymmentä vuotta, ja musiikki on elämässäni läsnä niin oman treenin, opettamisen, bändikuvioiden kuin säveltämisenkin muodossa. Musa-Pekalla olen opettanut jo muutaman vuoden ajan, ja musiikkipedagokiksi valmistuin Karelia ammattikorkeakoulusta kesällä 2020.

Olen ihmisenä ja samoin opettajana rauhallinen ja huumorintajuinen persoona. Opetan ja ohjaan mielelläni kaikenikäisiä ja -tasoisia oppilaita vasta-alkajista kehittyneempiinkin soittajiin. Opettajana pyrin lähestymään oppilaita yksilöinä ja kunkin omat toiveet ja tavoitteet huomioon ottaen. Pidän tärkeänä, että tunnilleni on helppo tulla, että itse tunneilla on rento ja mukava ilmapiiri, ja että soiton ilo säilyy olipa kyse omaksi iloksi harrastuksena soittelemisesta tai tavoitteellisemmasta harjoittelusta.

Etsitpä sitten uutta mukavaa harrastusta tai täydennystä ja kehitystä jo olemassa olevaan soittotaitoon, tervetuloa kitaratunneille – otetaan musiikista ja soitinten kuninkaasta ilo irti!  ”